Undervisning

Undervisningsforløb – enkelt session eller over flere gange:

“Hvor er det synd for hende, at de aldrig kommer på besøg”

Fotograf Birthe Gawinski

Er du som sundhedsprofessionel frustreret over, gang på gang, at blive konfronteret med familieforhold der ikke fungerer?

Du vil gerne hjælpe din klient/bruger/borger, og kan ikke forstå hvad der mon er gået galt, siden nære familierelationer ser ud til at have valgt dem fra.

Eller ser samvær som et nødvendigt onde.

Mit foredrag giver nogle bud på:

  • hvilke faktorer kan ligge til grund for, at der ikke er en gensidigt kærlig og omsorgsfuld relation nu- og måske aldrig har været det?
  • er det muligt at skabe nogle ændringer i forholdet, og hvem har ansvaret for at gøre det?

Foto: Birthe Gawinski

 

“Han ligger for døden, og vil gerne slutte fred med sine voksne børn”

Fotograf Birthe Gawinski

Hvad kan du gøre, når du står ved siden af en døende patient, og kan se at både patienten samt hans/hendes børn har brug for at få sagt farvel på en god måde – men ikke er i stand til det på grund af svære konflikter tidligere i livet?

Mit foredrag giver dig og dine kolleger redskaber til at finde frem til, hvad der kan være gået galt i forholdet på et tidligere tidspunkt, og finde ud af om der stadig er mulighed for at skabe en meningsfyldt dialog mellem patienten og de voksne børn. Hvad er vigtigt at få sagt for at kunne sige farvel på en værdig måde, og hvad har bedst af at blive efterladt i fortiden ?

Foto: Birthe Gawinski

 

 

Shares

Pin It on Pinterest

Share This