Har du brug for terapi – online eller i min klinik. Kig ind på camillabechsgaard.dk

Camilla Carlsen Bechsgaard: psykolog og forfatter

 

Kontakt Camilla Carlsen Bechsgaard

Presse: Ring på tlf 60133020

Samtaleforløb: Ring på 30132979

Send mail til kontakt@camillabechsgaard.dk

Jeg har arbejdet med relationer mellem mennesker siden 1999 – både voksne, børn og familier.

De første mange år som skolepsykolog, hvor jeg dagligt havde kontakt med børn fra børnehavealderen til 18 år, og de tilhørende voksne. Fra 2008-2015 var jeg terapeut for mennesker med angst, depression og stress eller en akut sorg/livskrise – og lavede også børnesagkyndige undersøgelser for Statsforvaltningen.

I 2012 skrev jeg sammen med journalist Katrine Krebs bogen Familiefred med dine forældre, med redskaber til voksne i svære familiekonflikter. Den fik i 2015 efterfølgeren Familiefred med dine voksne børn. 

I 2015/2016 var jeg som projektkonsulent på Telepsykiatrisk Center med til at udvikle en digital portal til unge, Mindhelper.dk. Imens tog jeg en 2-årig masteruddannelse i tværmediel kommunikation. 

Fra januar -17 til foråret -20 arbejdede jeg som leder, VISO-specialist og senere psykologfaglig koordinator for CSM-Syd Behandlingssektion i Odense. CSM tilbyder længerevarende terapiforløb til voksne, der har oplevet seksuelle overgreb i barndommen.

Aktuelt er jeg selvstændig terapeut, med praksis i Odense C. 

Jeg bliver aldrig træt af at lære nyt om verden, menneskers måde at være sammen på – og alt muligt andet spændende. Bøger, både digitale og fysiske, er derfor en stor del af min hverdag. Familielivet med mand og børn (samt alle dem der også er tæt på os) er vigtigt, men at kunne dykke ind i min egen lille boble indimellem er grundlaget for, at alt det andet fungerer.

Jeg tilbyder terapi i Odense samt online.

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This