I forbindelse med medieomtalen af FamilieFred er jeg blevet kontaktet af adskillige mennesker som er så forpinte af deres uløselige familiesituation at de næsten ikke kan leve med det mere. De håber på at jeg, som “ekspert” inden for området, kan udlevere nøglen til at få det sat på plads igen. Og helst i løbet af en samtale…

Det er ikke muligt – for ofte vil meget af den første samtale handle om at få indkredset problematikken, beskrive baggrunden og få mærket hvilke følelser der især kommer i spil. Denne forstærkede opmærksomhed kan du tage med dig ud i verden igen, gerne med åbenhed overfor hvad du SELV bidrager med til at komplicere forholdet til dine nærmeste.

Tilbage i samtale-rummet kan observationerne beskrives, mærkes, diskuteres og vendes til nye vinkler, som igen kommer med ud til et nyt møde med dine relationer. Således kan mange små skridt og en gradvis klarhed over dine grænser, ønsker og drømme med tiden føre til at konflikten opløses eller får en anden betydning i dit liv.

Men det hurtige fix… nej, desværre:-)

Shares

Pin It on Pinterest

Share This