Foredragsholder, psykolog og forfatter Camilla Carlsen Bechsgaard tilbyder følgende foredrag:

“Er jeg god nok, mor?”

Hvordan finder du fred med dine forældre – og dig selv?

Fotograf Birthe Gawinski

Er det svært for dig at få forholdet til dine forældre til at fungere? Eller har du afbrudt forbindelsen til dem? Mit foredrag giver voksne børn mulighed for at få en forståelse af de mønstre der både i barndommen og voksenlivet gør samværet mellem de to generationer udfordrende. Du får redskaber til at finde fred og afklaring for dig selv, og idéer til hvordan du kan skabe nye rammer omkring samværet med dine forældre – både følelsesmæssigt og konkret!

Foto: Birthe Gawinski

 

 

“Jeg SKAL gøre det bedre end dem!”

Har den omsorg du har fået i barndommen betydning for dit voksenliv og evnen til at skabe det familieliv du ønsker?

Fotograf Birthe Gawinski

Måske har du selv børn, eller har gjort dig tanker om hvordan dine forældre formåede at vise dig kærlighed da du var barn? Dette foredrag beskriver de forskellige typer af tilknytning i barndommen. Forskning har vist at det har afgørende betydning for hvordan du trives med dit voksenliv. Måske kæmper du med angst, depression, stress eller lavt selvværd, og kan ikke rigtig forstå hvorfor du bliver ved med at hænge fast i det. Mit foredrag giver dig ideer og redskaber til, hvordan du kan arbejde med dit selvværd og sætte dig ud over fortidens skygger. Både inde i dig selv, i din egen rolle som mor/far og i forhold til de forældre du stadig har i dit liv.

Foto: Birthe Gawinski

 

“Han afbrød kontakten, og jeg forstår ikke hvorfor…?”

Kan du leve med ikke længere at have kontakt med dine voksne børn eller dine forældre? Er det nødvendigt nogen gange at gøre det?

Fotograf Birthe Gawinski

Når du vælger ikke længere at se dine forældre, er det et valg der har været overvejet i mange år. Det kan også være dine forældre (eller en af dem; fx den far der efter skilsmissen forsvandt i en røgsky, og ikke lod høre fra sig siden..?) der har valgt dig fra.

Hvad betyder den manglende kontakt for dit liv, og følelsen af tvivl, afvisning og smerte – uanset om du er den der brød, eller den der er blevet brudt med? Som del af dette foredrag får du redskaber til at forstå, hvorfor forholdet er blevet så svært at det ender med et brud. Det afsluttes med redskaber og inspiration til at skabe nyt liv i det rum, der indtil nu har været tomt for udvikling. Eller hjælp til at finde fred med at kontakten ikke kan genetableres.

Foto: Birthe Gawinski

 

Andre foredrag kan udformes efter ønske, og kan tilpasses alt efter om målgruppen er:

1) personlig inspiration

2) fagpersoner der arbejder med familier, fx socialrådgivere, pårørende-arbejde inden for sundhedssektoren, plejehjem mv.

 

Derudover tilbyder jeg foredrag om:

  • Processen, både praktisk og følelsesmæssigt, bag FamilieFreds tilblivelse.
  • Identitet og selvudvikling med hørehandicap
  • Hvordan lever du med en kronisk sygdom, både som kronisk syg og som pårørende?
  • Børn, familieliv og brug af teknologi – hvad betyder det for barnets udvikling? 
Shares

Pin It on Pinterest

Share This