Kontakt Camilla Carlsen Bechsgaard

Ring på tlf 60133020
Send mail til camilla@psykologviden.dk

14 + 1 =

Camilla Carlsen Bechsgaard: psykolog og forfatter

Jeg har arbejdet med relationer mellem mennesker; voksne, børn og familier siden 1999.

De første mange år som skolepsykolog, hvor jeg dagligt havde kontakt med børn fra børnehavealderen til 18 år – og de tilhørende voksne.

Fra 2008-2015 var jeg terapeut for mennesker med angst, depression og stress eller en akut sorg/livskrise – og har sideløbende udført børnesagkyndige undersøgelser for Statsforvaltningen.

I 2012 skrev jeg sammen med journalist Katrine Krebs bogen Familiefred med dine forældre, med redskaber til voksne i svære familiekonflikter. Den fik i 2015 efterfølgeren Familiefred med dine voksne børn. 

I 2015/2016 har jeg været ansat på Telepsykiatrisk Center, hvor jeg var med til at udvikle en stor digital portal til unge mellem 13-20 år, Mindhelper.dk. Her kan man finde et bredt felt af artikler, som alle handler om svære tanker og følelser der kan fylde i unges liv. Jeg interesserer mig for den digitale verdens betydning for børn og unges trivsel.

Aktuelt er jeg igen selvstændig, og tilbyder foredrag, børneundersøgelser og skribent-opgaver.

Det meste af min fritid går med familielivet sammen med min mand og vores to børn på 11 og 13. Jeg er evigt nysgerrig, og vil hele tiden gerne lære nyt, både fagligt, kreativt og digitalt. Ultimativ lykke: når dét kan kombineres med at kigge ud over vandet fra vores retro-campingvogn i det sydfynske 🙂

………………..

Natur- og dyrefotos er taget af fotograf Birthe Gawinski, se flere af hendes flotte billeder på gawinskiphoto.dk.
Portrættet af Camilla Carlsen Bechsgaard er lavet af fotograf Kirstine Mengel fra Odense – se mere om hendes arbejde her.

Shares

Pin It on Pinterest

Share This
Camilla Carlsen Bechsgaard

Psykologviden om et mere kreativt og harmonisk menneskeliv

Vi lever i en digital verden - og har mere end nogensinde brug for god og nærværende kontakt , så vi får et ordentligt menneskeliv

You have Successfully Subscribed!