Kontakt Camilla Carlsen Bechsgaard

Ring på tlf 60133020
Send mail til camilla@psykologviden.dk

9 + 11 =

Camilla Carlsen Bechsgaard: psykolog og forfatter

Jeg har arbejdet med relationer mellem mennesker siden 1999 – både voksne, børn og familier.

De første mange år som skolepsykolog, hvor jeg dagligt havde kontakt med børn fra børnehavealderen til 18 år, og de tilhørende voksne. Fra 2008-2015 var jeg terapeut for mennesker med angst, depression og stress eller en akut sorg/livskrise – og lavede også børnesagkyndige undersøgelser for Statsforvaltningen.

I 2012 skrev jeg sammen med journalist Katrine Krebs bogen Familiefred med dine forældre, med redskaber til voksne i svære familiekonflikter. Den fik i 2015 efterfølgeren Familiefred med dine voksne børn. 

I 2015/2016 var jeg som projektkonsulent på Telepsykiatrisk Center med til at udvikle en digital portal til unge, Mindhelper.dk. Imens tog jeg en 2-årig masteruddannelse i tværmediel kommunikation.

Siden 1/1 -2017 har jeg været leder af CSM-Syd Behandlingssektion i Odense. CSM er et psykologfagligt behandlingscenter, som tilbyder længere terapiforløb til voksne, der har oplevet seksuelle overgreb i barndommen.

Det meste af min fritid går med familielivet sammen med min mand og vores to børn på 11 og 14. Jeg er evigt nysgerrig, og vil hele tiden gerne lære nyt, både fagligt, kreativt og digitalt. Ultimativ lykke: når dét kan kombineres med at kigge ud over vandet fra vores retro-campingvogn i det sydfynske 🙂

………………..

Portrættet af Camilla Carlsen Bechsgaard er lavet af fotograf Kirstine Mengel fra Odense – se mere om hendes arbejde her.

Shares

Pin It on Pinterest

Share This