Drinksglassene er sat på plads igen, fyrværkeriet fejet sammen på gaden… og tankerne om hvad der venter dig i 2013 melder sig med al sin tydelighed.

Undersøgelser har vist, at du – ud over de fysiske tømmermænd- ofte kan opleve en følelse af tristhed eller eftertænksomhed. Nåede du alt det du gerne ville i 2012, og ser det ud som om dine drømme er tættere på at lykkes i 2013?

Dit forhold til dine nærmeste har sikkert fyldt meget i løbet af julen, både i kernefamilien og den bredere familie. Kom der nogle gamle konflikter boblende op til overfladen, eller synes du at du er lige der hvor du gerne vil være i forhold til dem der er tættest på dig? Og hvad med dine ambitioner for 2013- er de kun praktiske eller faglige.. Eller handler de om at få talt om noget svært/arbejde med en relation der betyder noget for dig, men som ikke fungerer optimalt?

Det er ikke altid de ydre målsætninger der giver mest fred i sindet på længere sigt. Det at få “ryddet op” i konfliktzoner og svært samvær, vil langt oftere medføre en oplevelse hos dig af lettelse og forbedret livskvalitet.

 

Shares

Pin It on Pinterest

Share This